Starten met Selfcare

1. Registreren bij Selfcare

De eerste stap om te starten met het gebruik van Selfcare is jezelf registreren. Je maakt een persoonlijke profiel aan, kiest de instellingen van je voorkeur en selecteert de digitale coach die het beste bij je past.

Hiermee krijg je toegang tot jouw persoonlijke Selfcare omgeving.


Registreren

registreren_selfcare
 


 
steljeteamsamen

2. Stel je team samen

Voor de bedrijfschallenge krijgen jij en je collega’s alle ruimte om naar eigen inzicht allianties te smeden en teams te formeren.

Mannen tegen de vrouwen. De Afdeling inkoop tegen de afdeling Sales. De sporters tegen de rokers. Alles is mogelijk. Competitie en samenwerking zijn cruciaal!

 


 

3. Gezamenlijk doel kiezen

Als de teams zijn vastgesteld, is het tijd om gezamenlijke doelen te kiezen.
 
Lopen we gezamenlijk op basis van het stappenaantal naar Brussel, Parijs of Barcelona? Of beklimmen we misschien liever de Mount Everest op basis van de beklommen traptreden?
 
allincentives

dashboard_bedrijfsomgeving
 


 
meten en vergelijken

4. Meten en vergelijken

De prestaties van het bedrijf, de afdeling of het team wordt uitgedrukt in de Corporate Health Score.

Deze score geeft een snelle indruk van hoe het gaat met jouw team of afdeling en of jullie het beter doen dan een andere afdeling!
 
 
wellnessscore

 


 

5. Prestaties belonen

Wat staat er op het spel behalve een betere gezondheid?

Het winnende team krijgt een dagtrip naar Brussel aangeboden? De beste wandelaar krijgt een verrassing? Misschien worden er wel punten gespaard voor het goede doel? Jouw organisatie legt vooraf vast wat er op het spel staat om een gezonde stimulans te geven aan de challenges.

beloning

prestatiesbelonen